ABI Automotive

ABI Automotive

Zorgeloos uw auto laten importeren

Ziet u op tegen de benodigde procedures, inspecties en transport? Wij regelen dit voor u van A tot Z.

Neem contact op
×

ABI Automotive

Uw auto importeren

Wij vinden elke gewenste auto voor u! Heeft u al iets gevonden? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende kennismaking

De eerste stap is het kennismaken. Heeft u een goed gevoel bij ons, en wij bij u? Dan gaan we na het inventariseren van uw wensen voor u aan de slag.

Wij regelen alles!

Wij regelen voor u al het papierwerk, de aankoopkeuring, het transport, het aanbieden bij het RDW en de gele kentekenplaten.

Uw auto ophalen

U krijgt een belletje zodra wij de gele kentekenplaten hebben ontvangen. Vervolgens kunt u de auto ophalen. Deze staat voor u klaar in onze showroom.

Auto importeren

Kosten auto importeren

De kosten om een auto te importeren hangt af van de auto zelf. Wijzelf rekenen voor het in orde maken van al het papierwerk en de gele kentekenplaten een vaste prijs. Maar u moet ook rekening houden met transportkosten en BPM. De kosten hiervan zijn volledig afhankelijk van waar de auto staat en bijvoorbeeld de leeftijd van een auto. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw auto? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Autogarage Bennekom

ABI Automotive

Wij zorgen altijd voor een zo compleet mogelijk en actueel aanbod, zodat er altijd een auto bij zit die voldoet aan uw verwachtingen. Staat er even niets bij? Laat het ons weten! Wij voeren op verzoek ook (inter)nationale zoekopdrachten uit.

Neem contact op

Ruime keuze. Diverse merken.

Staat uw auto er niet tussen? Geef ons een vrijblijvende zoekopdracht.

Neem contact op

Koopt u bij ons een auto?

  • Wij controleren elke auto zorgvuldig
  • Wij leveren een auto af met een nieuwe APK
  • Wij zijn RDW-erkend
  • Al onze auto’s hebben een Nationale Autopas
  • Hulp nodig? U kunt ons 6 dagen per week bereiken

Vele tevreden klanten gingen u voor!

“Liep deze week binnen voor een auto en werd meteen vriendelijk te woord gestaan en serieus genomen! De vragen die ik had werden beantwoord en er werd met me mee gedacht. 1 voorbeeld, was dat we niet wisten niet of er een trekhaak op kon hij belde meteen met de merkdealer voor mij top! Alle afspraken ook na gekomen! Ben blij met mijn aankoop geniet er volop van nu.”

Klantervaringen