ABI Automotive

Over ons

×
ABI Automotive Bennekom

Over ons

ABI Automotive opende zijn deuren in 2017 en is inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in de streek. Inmiddels bedienen wij klanten door het hele land. Worden die ons typeren zijn ‘integer’, ‘kwaliteit’ en ‘deskundig’. Naast het inkopen en verkopen van auto’s houden wij ons ook bezig met het importeren en exporteren van occasions.

Bekijk onze occasions

Autogarage Bennekom

Deskundig en eerlijk advies

Bij ABI Automotive kunt u ervan uitgaan dat we altijd voor u klaar staan en u voorzien van eerlijk en deskundig advies. Wij handelen niet met het oog op onze portemonnee, maar met oog voor uw wensen.

Transparante werkwijze

Transparantie staat bij ABI Automotive hoog in het vaandel. Wij nemen u graag stap voor stap mee in onze werkwijze, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent; zonder verrassingen.

Bekijk onze occasions

Ruime keuze. Diverse merken.

Staat uw auto er niet tussen? Geef ons een vrijblijvende zoekopdracht.

Neem contact op

Koopt u bij ons een auto?

  • Wij controleren elke auto zorgvuldig
  • Wij leveren een auto af met een nieuwe APK
  • Wij zijn RDW-erkend
  • Al onze auto’s hebben een Nationale Autopas
  • Hulp nodig? U kunt ons 6 dagen per week bereiken

Vele tevreden klanten gingen u voor!

“Liep deze week binnen voor een auto en werd meteen vriendelijk te woord gestaan en serieus genomen! De vragen die ik had werden beantwoord en er werd met me mee gedacht. 1 voorbeeld, was dat we niet wisten niet of er een trekhaak op kon hij belde meteen met de merkdealer voor mij top! Alle afspraken ook na gekomen! Ben blij met mijn aankoop geniet er volop van nu.”

Klantervaringen